Nastavnici i kolegiji

 

Mnoge stvari mogu učiniti Fakultet poznatim, ali najvažnije su generacije studenata i profesori. Studenti se oslanjaju na profesore da će im pružiti znanja i diplomu o kojima im ovisi karijera, a profesori ulažu napore u svoje studente da njihovi radovi i znanje budu najbolji. Tako zajedno stvaraju izvrsne vrijednosti. Najbolji profesori nisu samo posvećeni predavanjima ili pisanju knjiga, nego nadahnjuju svoje studente da se istaknu u svojoj karijeri. Usavršavanjem i inoviranjem svojih kolegija uvijek iznova i iznova izađu na kraj sa svakim novim izazovom.

Studij izvode profesori s područja trgovine, marketinga, menadžmenta, prava i operacijskih istraživanja, po čemu ovaj studij nema konkurenciju u zemlji. Program osigurava integraciju s poduzećima i predstavnicima poduzeća kroz gostujuća predavanja, stručnu praksu, izradu projekta i diplomskog rada.

Studij nudi preko dvadeset kolegija kroz koja se stječu opća, posebna i konkurentna znanja o upravljanju maloprodajom i maloprodajnim poduzećima. 

Svaki kolegij nosi po 6 ECTS bodova i uključuje predavanja i seminarsku nastavu. U sklopu seminarske nastave organiziraju se i gostujuća predavanjima stručnjaka na kojima naši studenti mogu saznati više o funkcioniranju poslovnih procesa, dobiti savjete i odgovore na važna pitanja o organizaciji i rezultatima.